Kuulumisia syksyltä!

Laukun sisältö -postaukset ovat minusta aina hauskoja, joten kun hiljattain huomasin oman laukkuni täyttyneen siihen malliin ettei sitä vähään aikaan ole tyhjennetty, ajatukseni johti tähän postaukseen. Tämä taas kielii yleensä siitä, ettei minulla ole oikeasti mitään hajua mitä kaikkea laukkuni uumenista ihan oikeasti löytyy. Minusta juuri silloin on parasta toteuttaa tällaiset postaukset kun laukun sisältö on itsellekin mysteeri, eikä silloin kun tasan tarkkaan tietää, että laukussa on jotakin hauskaa tai esittelemisen arvoista.

Tässä siis laukkuni sisältö muutaman viikon jäljiltä. Lisäksi laukussa on matkannut sateenvarjo, kollari, sekä blogimuistikirja, jotka eivät mahtuneet kuvaan.

Hiusjuttuja ja koruja kerääntyy aina laukkuni uumeniin enemmän tai vähemmän. Tällä kertaa taskuista löytyi rusettipanta, ponnareita, nahkainen rusettikäsikoru, sekä donitsi.

Kaiken maailman liput ja passit vaeltavat laukussani myös aina vähintäänkin itse tapahtumaa seuraavan kuukauden, tällä kertaa pohjalta löytyi Weekend-festareiden passi sekä Gagan keikan lippu kuoressaan.
Myös muuta paperiroskaa löytyi; tällä kertaa junalippu Turkuun, junalippu Tampereelle, toinen junalippu Turkuun, junalippu Helsinkiin, roskaa…
Lompakko. Siinä lukee I Love Jack. Jack niin kuin Jack Sparrow.
Lisää roskaa… muumipurkan käärepaperi, matkakortti sekä kuitti Tunnin Kuvasta. Myös kyniä on aina hyvä olla matkassa.

Yksi Anna lehti, jonka tilasin kun halvalla sain.
iPhonen laturi, satunnaisesti löytyy myös muuta elektroniikkaa kuten järjestelmäkamera, muita latureita ja kameralinssejä.
Niin no, niin… Kenellekään ei varmaan tule yllätyksenä, että minulla tätä kosmetiikkaa vähän kertyy aina laukkuun. Eniten kerääntyy erilaisia huulipunia ja -kiiltoja, mutta myös puuteri on nykyään aina matkassa.
Mötley Crüe – The Dirt. Kirja, jonka en tahdo koskaan loppuvan. 🙁
Mitä teidän laukuistanne löytyy vakiovarustuksena?

Turussa taas

turku

Terkkuja Turusta! Eilen juhlimme vaaleanpunaisia viiksibileitä! Lähinnä koska tykkäämme vaaleanpunaisesta ja saimme tekosyyn käskeä kaikkia poikia olemaan ajamatta viiksiä. Olin iloisesti yllättynyt, että kaikilla ihan oikeasti oli viikset! Jopa meillä tytöillä oli vaaleanpunaiset tekoviikset!

 

Nyt syömme Iinan ja Liisan kanssa tortilloja, juomme vinkkua, kuuntelemme Lily Allenia ja yritämme keksiä Liisan uudelle kodille hyvää foursquare-nimeä. Ehdotuksia voi jättää kommenttiboksiin! Jos haluatte lisätietoja, Liisa on pieni ja “kupliva” taskuraketti, jonka koti on suloinen tyttönäisesti sisustettu kolo Turun ytimessä! Parhaasta ehdotuksesta luvassa vaivanpalkka. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *