11 Kysymystä Ja Vastausta Minusta

Ajattelin, että voisin hoitaa esittelyn ja blogin avauksen tälleen hieman erilaisella tavalla, kertomalla itsestäni vastaten näihin 11 kysymykseen.

 1. Facebook vai Instagram?

– Facebook. Käyn facebookissa melkein enemmän keskusteluja ystävien ja perheen kanssa kuin whatsappissa. Olenkin ladannut puhelimeen fb-messengerin, jonka kautta juttelu on yhtä kätevää kuin esim. whatsappilla ja molemmat tietysti ilmaisia vaihtoehtoja. Harvemmin tuleekaan enää tavallista tekstiviestiä laitettua. Lisäksi fb:ssä kuulun muutamaan suljettuun ryhmään, jossa jaetaan tärkeää infoa itselleni.

 1. Tykkäätkö Marimekon tuotteista?

– Totta puhuen, en edes tiedä millaisia kuoseja marimekolla nykyään on, joten en osaa vastata tähän. Joskus yläasteikäisenä Marimekon penaalit oli ihan must-tuote jokaisen tytön koululaukussa, joten sellaisia löytyi myös multa 😉

 1. Mikä on parasta talvessa?

– Lumi! Mä oon niitä harvoja, jotka rakastaa lunta ja pakkasta, toki kohtuudessa eikä se -30 nyt enää kauheen jees ole. Lumi saa mut kuitenkin piristymään ja olenkin kertonut, että itse olen pirteämpi talvella kuin kesällä. Viettäisin myös mieluummin talvella aikaa ulkona kuin kesällä. Lumen narskuminen kenkien alla on jotain kaunista.

 

 1. Paras terveellinen herkkusi?

– Nämä menee tosi paljon kausittain, mutta tällä hetkellä lempiherkkua on ollut kookosöljyssä paistetut hedelmät kanelilla kreikkalaisen jogurtin seassa. Myös mies sai tästä herkusta kipinän terveellisempään syömiseen ja ostaa nykyään ihan tavallista maitorahkaa itselleen kaupasta ja syö sitä banaanin kanssa.

 1. Ruoka, mitä et suostu syömään?

– Sushi ja raaka kala! Raaka kala on jotain, mitä en vain pysty syödä. Kylmäsavustettu kala on ainut, mitä olen voinut syödä pienen määrän. Mutta sushia en syö. Maistoin kerran enkä pitänyt.

 1. Miksi omia neuvoja on niin vaikea noudattaa?

– Koska uskon, että ihminen kaipaa jonkunnäköisiä ”vapauksia” omaan elämäänsä ja toisilla alueilla niitä ohjeita on helpompi noudattaa kuin toisilla. Vaikka tietäisi kuinka pitäisi toimia, niin välttämättä sitä ei joka osa-alueella halua olla niin tarkka, tai sitten vain tarvitsee tarpeeksi suuren motivaattorin, jotta oikeasti haluaa noudattaa niitä ohjeita.

 1. Mitä karkkeja valitset pussiisi Makuunissa?

– Sellaisista karkeista, mitä irttarihyllyltä ei löydy, suosikkeihin kuuluu ne erilaiset jelly beansit, mitä lidleissäkin myydään pusseissa. Lisäksi kovat kurkkiruuvit, paljon suklaata ja täytetyt lakut on uusi suosikki.

 1. Uskotko horoskooppeihin?

– En usko.

 1. Kumpi on vastenmielisempää, tiskaus vai imurointi?

– Imurointi. Vaikka tiskaus vie paljo enemmän aikaa, on se kuitenkin sellainen asia, mikä saa monesti mut rentoutumaan. Laitan aina musiikkia korville ja rentoudun tuota hommaa tehdessä.

 1. Blogit vai naistenlehdet?

– Blogit. Blogeja luen luonnollisesti joka päivä ja haen niistä paljon tietoa ja motivaatiota. Naistenlehdet on sellaista hömppää, mitä on kiva lukea silloin tällöin.

 1. Mistä urheiluun/liikuntaan liittyvästä jutusta haaveilet?

– Jossain vaiheessa bodystep-koulutuksesta ja paremmasta lihaskunnosta. Haluaisin jaksaa tehdä paljon erilaisia harjoituksia oman kehon painolla, mm. leuanvedot, muscle upit, erilaiset punnerrukset, käsilläseisonta jne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *